19239374675a5db3417b1b3581774316_wide

Windows 10 uskoro uvodi karakteristike koje smo dugo čekali

Koliko puta vam se dogodilo da ostavite računar uključen, a u kasnim satima počnu da stižu podsjetnici od prijatelja i kolega? Nova nadolazeća nadogradnja za Windowse 10 planira tome da stane na kraj.

Najnoviji dodatak za Windows koji je stigao u sklopu nedavne ‘rane objave’ nadogradnje ‘Insider Preview Build 17074’ nosi ime ‘Tihi sati’ i stvoren je za korisnike koji prije svega čeznu za malo mira i tišine.

Quiet Hours, odnosno Tihi sati omogućuju korisniku da u određenom razdoblju isključi sve podsjetnike osim onih koje dolaze od ljudi koji se nalaze na listi prioriteta. Quiet Hours isto pomaže pri igranju na punom ekranu u konfiguracijama sa dva ili više monitora.

Dodaci koje donosi ova nadogradnja ne usresređuju se na isključivanje podsjetnika. Na putu su poboljšanja za čitanje digitalnih knjiga EPUB formata, kao i za sinhronizaciju čitanja na više uređaja.

Ono što će mnoge oduševiti je, konačno, opcija za isključivanje čuvanja lozinki za domene. Ovo takođe uključuje automatsko čuvanje lozinki i spremanje ekstenzija u InPrivate modu rada.

Izvor: Cafe Del Montenegro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *