dsc_0858-1000x555

Saradnja CBCG i Addiko banke za primjer

Frekventna i otvorena komunikacija Addiko banke i Centralne banke Crne Gore je dobar primjer efikasne saradnje poslovne banke i regulatora i potpune transparentnosti poslovanja, zaključeno je na današnjem sastanku, saopšteno je na sastanku guvernera CBCG Radoja Žugića sa predstavnicima Addiko banke.

Žugić se sastao sa delegacijom koju su činili Razvan Munteanu, predsjednik Uprave Addiko Bank AG Beč, Maida Karalić, direktor Sektora za organizaciju i TOM Addiko Bank AG Beč i  Christoph Schoen, glavni izvršni direktor Addiko Bank AD Podgorica.

“Predstavnici Addiko banke upoznali su guvernera Žugića sa rezultatima poslovanja ove finansijske institucije, kao i sa planovima usmjerenim na dalje poboljšanje usluga za klijente, kao i dodatno snaženje tržišne pozicije. Guverner Žugić je izrazio zadovoljstvo pozitivnim trendovima koji karakterišu poslovanje Addiko banke, ističući da rezultati ostvareni u ključnim poslovnim segmentima predstavljaju dobru osnovu za dalji održivi i profitabilni rast”, navode iz CBCG.

Izvor: CBCG

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *