panel-100-najvecih-660x330

Panel “100 najvećih”: Kako stimulisati domaće proizvode i usluge

U okviru projekta ,,100 najvećih u Crnoj Gori“ u Podgorici će ove sedmice biti organizovan panel „Kako stimulisati domaće proizvode i usluge, a ne narušiti preuzete međunarodne obaveze“.

Na panelu će biti riječi o konkurentnosti domaćih kompanija i njihovom pozicioniranju u odnosu na regionalne i globalne korporacije, mjerama podrške i podsticaja privredi, planovima u toj oblasti, akcijama koje nacionalne asocijacije privrednika organizuju, ali i o iskustvima domaćih proizvođača i njihovom viđenju tržišta.

Učesnici panela su državni sekretar u Ministarstvu finansija Crne Gore, mr Nemanja Katnić, generalni direktor Direktorata za transformaciju i investicije u Ministarstvu ekonomije, mr Radosav Babić, rukovoditeljka Sektora za istraživanja i analize Privredne komore Crne Gore Nina Drakić i suvlasnik mljekare „Lazine“ Milutin Đuranović.

Organizator panela je Ratko Nikolić, osnivač BI Consultinga, vodećeg provajdera bonitetnih informacija.

Projekat „100 najvećih u Crnoj Gori” ima za cilj da doprinese razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najuspješnijih kompanija i poslodavaca. Realizuje se uz podršku provajdera poslovnih informacija BI Consulting, u partnerstvu sa ministarstvima finansija i ekonomije i uz pokroviteljstvo Societe Generale Montenegro banke.

Izvor: Bankar

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *