spark-660x330

Otvorene prijave za Spark.me startap takmičenje

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, je otvorio prijave za Spark.me startap takmičenje. Pobjednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

“Novina ove godine je posebna nagrada za drugo rangirani tim, koji će imati priliku da provede 14 dana u rezidenciji za startapove, Startup Embassy, koja se nalazi u Palo Altu u Silicijumskoj dolini, koja je ujedno i ovogodišnji sponzor Spark.me konferencije”, kazali su organizatori.

Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta.

“Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2015. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Ovo su uslovi koje TechCrunch postavlja kako bi bilo moguće učestvovati u TechCrunch Disrupt „Aleji preduzetnika“, izložbenom prostoru za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koji posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, mediji, kao i opšta javnost i koji predstavlja jednu od najboljih prilika da se biznis ideja predstavi potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji vam mogu pomoći da pretvorite svoj projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao”, ističu organizatori.

Sve što zainteresovani startapovi treba da urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavnu formu na adresi http://spark.me/2017/startups-2/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije.

Rok za prijavu je 30. april 2017. godine. Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me, 19. maja 2017. godine.

Najbolje ocijenjeni startap će dobiti dvije povratne avionske karte do San Franciska, hotelski smjestaj za tri dana za dvije osobe i priliku da od 18. do 20. septembra u San Francisku ostvare svoj san i predstave svoju ideju investitorima iz cijelog svijeta.

Drugo rangirani tim će dobiti priliku da provede 14 dana u rezidenciji za startapove, Startup Embassy, koja se nalazi u Palo Altu u Silicijumskoj dolini, koja je ujedno i ovogodišnji sponzor Spark.me konferencije.

“Bitno je napomenuti da druga nagrada ne podrazumijeva pokrivene troškove prevoza”, ističu organizatori.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me.

“Puna cijena karte je 300 eura, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200 eura do 9. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50 eura. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati”, poručuju organizatori

 

Izvor: Bankar.me

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *