foto-milos-zvicer-3

Najava: Zvanična posjeta delegacije mađarskih privrednika i predstavnika mađarske ambasade Tehnopolisu

U utorak, 19. juna u zvaničnoj posjeti Inovaciono preduzetničkom centru Tehnopolis u Nikšiću boraviće delegacija mađarskih privrednika i predstavnika mađarske ambasade za koje će biti organizovani business to business (B2B) sastanci sa predstavnicima lokalne privrede. Događaj se organizuje u saradnji sa Privrednom i industrijskom komorom Mađarske, a održaće se u prostorijama Tehnopolisa u periodu od 15:15 do 17 časova.

Cilj događaja je povezivanje predstavnika lokalne privrede sa privrednicima iz Mađarske i istraživanje mogućnosti za dalju saradnju i ulaganje u razvoj privrede Nikšića. Za predstavnike mađarskih kompanija i Privredne i industrijske komore Mađarske, kao i za lokalne privrednike biće upriličena prezentacija privrednog sektora grada, nakon čega će biti organizovani business to business (B2B) sastanci, kako bi omogućili prisutnim kompanijama da razgovaraju o konkretnim prilikama za saradnju u svojoj oblasti djelovanja.

Delegaciju Mađarske činiće predstavnik mađarske ambasade i  17 privrednika koji posluju u oblastima trgovine, građevinarstva, energetike, proizvodnje plastike, medicinske opreme, IT-a, sistema za zaštitu životne sredine i turizma.

Radni jezik događaja biće engleski jezik.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *