deloitte03-660x330

Deloitte otvara prijave za takmičenje za najbrže rastuće tehnološke kompanije

Deloitte je otvorio CE Fast 50, takmičenje za uvrštenje u rang listu 50 najbrže rastućih srednjoevropskih tehnoloških kompanija.

Takmičenje, koje Deloitte sprovodi gotovo 20 godina, obuhvata najbrže rastuće tehnološke kompanije iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke, Estonije, Hrvatske, Kosova, Latvije, Letonije, Makedonije, Mađarske, Moldavije, Poljske, Rumunije, Slovenije, Slovačke i Srbije.

Deloitteov Fast 50 program u Srednjoj Evropi rangira 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija, bilo da se radi o javnom ili privatnom vlasništvu. Rangiranje se sprovodi na osnovu prosječnog rasta koji je pojedina kompanija ostvarila u periodu od četiri godine.

U obzir dolaze sve kompanije koje posluju u različim oblastima: komunikacije, tehnologije zaštite životne sredine, fintech, hardware, zdravstvo, farmaceutska industrija, mediji i industrija zabave i software. Za potrebe formiranja liste za 2018. godinu, Deloitte će analizirati prihode koje su prijavljene kompanije ostvarile od 2014. do 2017. godine.

Rok prijave za ovogodišnji program ističe 31. jula. Rang lista će biti objavljena početkom oktobra 2018. godine, saopšteno je iz Deloitte BiH.

Izvor: Bankar

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *