domaca-trgovina-foto-660x330

Akcija kompanije Domaća trgovina i Udruženja roditelji: Da svi đaci imaju iste mogućnosti za učenje

Bliži se početak nove školske godine i roditelji znaju koliko je potrebno novca izdvojiti za školski pribor, udžbenike i drugu školsku opremu. Porodicama koje materijalno nijesu u mogućnosti svaka pomoć u opremanju njihovog đaka je od velike koristi. Kako bi sva djeca imala iste mogućnosti za učenje kompanija  Domaća trgovina, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti, u saradnji sa Udruženjem Roditelji pokrenula je akciju doniranja školskog pribora. U svim Aroma marketima do 15. septembra prilikom kupovine bilo kog školskog artikla odvaja se 5 centi za donaciju tako da se i  potrošači mogu pridružiti akciji.

„Pored brojnih aktivnosti pomoći socijalno ugroženim porodicama, posebnu pažnju posvjećujemo podršci u obrazovanju djece jer vjerujemo da moraju imati iste mogućnosti kao njihovi drugari. Veliki broj ovih mališana dolazi tokom cijele godine kod nas i uči sa našim volonterima pa želimo da im pomognemo da spremni krenu u novu školsku godinu. Naravno, bez pomoći donatora ne bismo uspjeli, tako da nam je veoma drago što je renomirana domaća kompanija, kao što je Domaća trgovina, prepoznala značaj naših aktivnosti i podržala akciju “Podijelimo, jer zajedno možemo više”. Od prikupljenih sredstava u Aroma marketima, obradovaćemo veliki broj đaka novim sveskama, bojicama, torbama i školskim priborom“, saopštili su iz Udruženja Roditelji.

„Naša želja je da djeci omogućimo lijep početak školske godine, da uživaju u učenju i igri sa svojim drugarima i učiteljima, a roditeljima da budemo podrška u što boljoj pripremi đaka za školu. Zadovoljstvo nam je da učestvujemo u društveno odgovornim akcijama, a tu posebno mislimo na projekte koji su usmjereni ka dobrobiti djece. Ujedno, vođeni ovom sjajnom inicijativom i za sve đake prvake naših kolega iz kompanije smo obezbijedili školski pribor“,  saopštili su iz kompanije Domaća trgovina.

Izvor: Bankar

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *